images4

                                               

 J Í D E L N Í Č E K    MŠ

 

 

 

*Seznam alergenů  - zde-

 

 

 

*************************************************************

 

 

 

 

VELIKOST PORCÍ PRO MŠ

 

 

POLÉVKA                                        150 ml

 

MASO (v syrovém stavu)

        VEPŘOVÉ , HOVĚZÍ               2 – 6 let          50 g
                                                       7 – 10 let        60 g

 

        DRŮBEŽÍ                                2 – 6 let          70 g
                                                       7 – 10 let        80 g

 

        RYBY                                      2 – 6 let          75 g
                                                       7 – 10 let       100 g

 

        SEKANÉ                                  2 – 6 let          40 g
                                                       7 – 10 let        50 g

 

HMOTNOSTNÍ ÚBYTKY VZNIKLÉ TEPELNOU ÚPRAVOU ČINÍ 35 – 45%

 


HOTOVÁ PORCE PŘÍLOHY:

        VAŘ. BRAMBORY                    125 g
        BRAMBOROVÁ KAŠE               125 g
        RÝŽE                                          80 g
        TĚSTOVINY                             125 g
        ŠPAGETY                                 125 g
        HOUSKOVÝ KNEDLÍK               80 g
        BRAMBOROVÝ KNEDLÍK        100 g

        LUŠTĚNINY                             150 g

 


OSTATNÍ:

        HOTOVÁ OMÁČKA                 75 ml
        ŠŤÁVA                                    25 – 60 ml